Over Wil: Iedereen doet mee!

Bij Wil geloven we dat iedereen actief kan meedoen in de samenleving. Ook mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Daarom begeleidt Wil mensen met een ondersteuningsvraag bij werk en in hun persoonlijke ontwikkeling.

We bieden werk en dagbesteding, begeleid werk en professionele ondersteuning aan huis. Het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen staat hierbij centraal. Daarom duurt de hulp van Wil ook zo kort mogelijk en zo lang als nodig.

Waar een ‘Wil’ is, brengen we mensen verder
Wil laat mensen hun talenten ontdekken en krachten gebruiken om verder te komen. Met goed begeleide en fijne werkplekken op verschillende niveaus bijvoorbeeld. Van werk en dagbesteding op onze locaties tot vrijwilligerswerk of begeleid werk bij een regulier bedrijf. De diversiteit in het werkaanbod is groot: zo kunnen onze cliënten werken in de groenvoorziening, creatieve producten maken, in de horeca werken of bij een woonzorgcentrum aan de slag gaan.

Hulp bij zelfstandig wonen
Daarnaast bieden we ondersteuning aan huis aan mensen die net even een steuntje in de rug nodig hebben. We begeleiden mensen om zelfstandig te wonen, door bijvoorbeeld hulp bij de dagstructuur, het werkritme of de administratie te geven. Wil zorgt dat mensen positieve ervaringen krijgen en daardoor leren dat ze het zelf kunnen. We helpen oplossingen te verzinnen en stellen vragen als: ‘Wat heb je nodig?’ en ‘Hoe zou jij het zelf kunnen?’ Deze ontwikkeling in zelfredzaamheid geeft mensen zelfvertrouwen.

De voordelen van Wil
We brengen mensen met een ondersteuningsvraag verder in de samenleving.

Kom verder met werk dat bij je past
Ontdek wat je talenten zijn
Lever een bijdrage aan de maatschappij
Leer elke dag
Ervaar hoe leuk dat allemaal is!

Wil neemt de zorg niet over, maar begeleidt mensen naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Daarmee komen we allemaal verder!