Bureau acquisitie

Op zoek naar extra handen? Bureau acquisitie van Wil neemt graag arbeidsintensieve klussen van je over. Bijvoorbeeld: montage- en inpakwerkzaamheden, tellen, wegen, etiketteren, sorteren, vullen of bundelen.

De medewerkers van bureau acquisitie hebben een centrale rol als het gaat om werk wat door bedrijven wordt uitbesteed. Zij kennen alle locaties van Zorggroep Alliade, waarvan Wil een zorgonderdeel is. Daarom zijn zij goed op de hoogte van alle mogelijkheden. Zij coördineren alle opdrachten voor het beste resultaat volgens de met jou gemaakte afspraken.

Opslag- en vervoersmogelijkheden
Op verschillende locaties zijn er mogelijkheden om producten op te slaan. Bulkpartijen worden opgeslagen in één van de grotere opslagruimtes. Je kunt de eindproducten in één keer, maar ook op afroep in kleinere partijen ophalen of af laten leveren. Beschik je zelf niet over geschikt transportvervoer? Ook dat kunnen we regelen.

Contact
Voor meer informatie, een vrijblijvende gesprek of prijsopgave kun je contact opnemen met bureau acquisitie via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bureau Acquisitie
It Molelân 4, 9001XS Grou
T 088-1663660
acquisitie@welkombijwil.nl