Heftruckcertificaat voor deelnemers werk- en leerplek De Klamp

15 oktober 2020

In oktober hebben Patrick Bron en Sjonnie Wiersma, deelnemers van werk- en leerplek De Klamp in Surhuisterveen, deelgenomen aan de opleiding ‘Veiligheidstraining Vorkheftruck’. Ook begeleider Johan van der Bij nam deel. De opleiding bestond uit een dag theorie en praktijk bij Jolmers Opleidingen en een halve dag praktijk op De Klamp op de eigen heftruck. Zenuwen

De theorie was pittig. En dat gold ook voor het bijbehorende examen. Daar moesten de deelnemers echt hun best voor doen. De zenuwen speelden hierbij ook parten. De praktijklessen gingen de mannen iets gemakkelijker af. Toch waren deze lessen niet voor niets. Zeker met het oog op de veiligheid en verantwoordelijkheid. Het praktijkexamen werd afgerond op de uiteindelijke werklocatie, waar de deelnemers dagelijks met de heftruck veilig moeten werken.

Certificaat 
Alle deelnemers zijn geslaagd voor zowel het theorie-examen als het praktijkexamen en hebben een prachtig certificaat ontvangen. Na afloop van het praktijkexamen was er gebak voor alle werknemers van De Klamp om dit mooie feit met elkaar te vieren.

Terug naar overzicht