Nieuwe jas voor www.welkombijwil.nl

19 maart 2021

Wil heeft een nieuwe website! De afgelopen periode is hard gewerkt aan het uitwerken van de schets tot eindproduct. Ons nieuwe online middel bevat hedendaagse technieken, heeft een frisse opmaak en bevat actuele teksten.

De eigen ‘look & feel’ hebben we gerealiseerd door de medewerking van cliënten van Wil. Door hun enthousiaste inzet tijdens de fotosessies, hebben we een site met prachtig beeldmateriaal. Kortom: een nieuwe jas die uitstraling geeft aan onze visie op begeleiding en ondersteuning.

(Toekomstige) cliënten en hun verwanten kunnen voortaan via duidelijke buttons de door hen gewenste begeleiding en ondersteuning selecteren. Ook zijn er speciale pagina’s voor belangrijke doelgroepen zoals gemeenten en bedrijven. Vanzelfsprekend is er rekening gehouden met onderwerpen zoals samenwerkingspartners, medezeggenschap, kwaliteit en veiligheid, vrijwilligers etc. Nieuw is het uitgebreide locatieoverzicht. Door middel van filters kunnen geïnteresseerden de locatie zoeken die bij hun past.

We wensen je een fijne online kennismaking!

Terug naar overzicht