Sportief werken bij het Abe Lenstra Stadion en Sportstad

Een unieke werkplek. Midden in de samenleving. Dat is SportSupport Sportstad. Een dagbestedingswerkplek met als uitvalsbasis het stewardhome van het Abe Lenstra Stadion. Vanuit hier werken de mensen van onze dagbesteding (samen met een begeleider) in het stadion, Sportstad Heerenveen en Sportpark Skoatterwâld.

Een fijne werkplek is belangrijk, zeker voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In het concept ‘SportSupport’ werken mensen van onze dagbesteding nauw samen met reguliere medewerkers. Zo bereiken we dat ze oog hebben voor elkaar. En dat de meewerkers van onze dagbesteding plezierig en nuttig werk krijgen.

De werkzaamheden zijn heel divers, denk aan het poetsen van stoeltjes, opruimen van zwerfvuil en dweilen van de gangen (op een echte schrobmachine)! Maar ook: het opruimen van stewardkleding, grasmaaien, auto’s wassen en helpen bij het onderhoud van de velden.

Meewerkers van Wil werken individueel of in een team. Samen kijken we hoe we de persoonlijke ontwikkeling kunnen bevorderen. Bij Wil en SportSupport denken we graag in mogelijkheden. Op die manier vinden we voor iedereen een fijne werkplek!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Of kijk op werk en dagbesteding.

Contact