BaanPlus bemiddelt bij bijzondere banen!

Bij Wil werken we samen met arbeidsbemiddelaar BaanPlus. Zij verzorgen de afstemming tussen werknemers met een arbeidsbeperking en werkgevers op de reguliere arbeidsmarkt. Het gaat daarbij om betaald werk. Daarnaast adviseert BaanPlus over re-integratie, arbeidsoriëntatie, subsidieregelingen en verzuimproblemen.

Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn het fundament van elke organisatie. De begeleiders van BaanPlus kijken naar de kennis, vaardigheden en het welzijn van individuele werknemers. Intensieve begeleiding en het uitgaan van de eigen kracht staan centraal. Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk speerpunt.

Heeft een werkgever regelmatig terugkerende taken en/of werkzaamheden die blijven liggen? Dan kijkt BaanPlus samen met de werknemer en werkgever naar de mogelijkheden. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo de kans om zich te ontwikkelen en ervaren persoonlijke groei. Het resultaat? Meer mensen maken actief deel uit van de maatschappij. Bovendien is de kans op verzuim - door goede begeleiding en een persoonlijke benadering - veel kleiner. Een win-winsituatie voor alle betrokkenen!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Of kijk op werk en dagbesteding of begeleid werken.

Contact