Werken bij Thialf is cool!

Een fijne werkplek is belangrijk voor iedereen. Daarom werkt Wil samen met IJsstadion Thialf in het concept ‘SportSupport Heerenveen’. Bij Thialf zijn verschillende werkplekken voor meewerkers van de dagbesteding.

De werkzaamheden bestaan uit het schoon en netjes houden van de tribunes, hallen en het buitenterrein. De begeleider van Wil (die de werkzaamheden in Thialf coördineert) kijkt per meewerker waar zijn/haar kwaliteiten liggen en stemt deze zoveel mogelijk af op de beschikbare klussen. Zo bereiken we dat mensen met plezier een nuttige werkplek in de maatschappij krijgen.

Meewerkers van Wil in Thialf werken individueel of in een team. Samen kijken we hoe we de persoonlijke ontwikkeling kunnen bevorderen. Zelfstandig werken met begeleiding op afstand is het doel, voor wie dat mogelijk is uiteraard. Iedereen heeft vaste taken en mag in zijn of haar eigen tempo werken.

Thialfmedewerkers, sporters en bezoekers genieten van onze positieve aanwezigheid. En andersom genieten wij ook. Zo worden onze meewerkers af en toe beloond met kaartjes voor een ijshockeywedstrijd of mogen ze zelf schaatsen op Thialf. Een werkdag is extra goed geslaagd als er bekende - en zelfs soms buitenlandse - sporters worden gespot!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Of kijk op werk en dagbesteding.

Contact