Vrijwilligers

Wat voor reden iemand ook heeft om vrijwilliger te zijn, alle vrijwilligers bereiken iets bijzonders: Zij maken het leven van cliënten mooier!

Voor cliënten van Zorggroep Alliade, waarvan Wil een zorgonderdeel is, zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij zorgen voor de extra’s die het leven mooier en leuker maken en zijn een welkome afwisseling voor cliënten om eens buiten de groep en de locatie iets te ondernemen en met andere  mensen in contact te komen.
Samen gezellig een kopje koffie drinken, een voetbalwedstrijd bezoeken, een avondje naar het theater of de bioscoop, samen sportief bezig zijn, tuinieren, koken, spelletjes doen…er zijn veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Iedereen bij Zorggroep Alliade weet hoe belangrijk vrijwilligers zijn en probeert zijn waardering te tonen op verschillende manieren. De grootste waardering komt natuurlijk van de cliënt, maar ook in de organisatie worden vrijwilligers gewaardeerd voor hun inzet. Daarom worden zij jaarlijks even in het zonnetje gezet op 7 december (de dag van de vrijwilliger) en ontvangen ze elk jaar rond de kerst een kerstgeschenk.

Enthousiast geworden? Neem direct contact op met de vrijwilligerscöordinatoren Atteke van Langen en Bea Klopstra! Mail naar vrijwilligerswerk@alliade.nl of neem telefonisch contact op met de vrijwilligerscoördinatoren. Atteke is te bereiken op 06 - 296 348 75 en Bea op 06 - 134 430 83.