Stage

Je volgt een zorgopleiding en bent op zoek naar een plek om ervaring op te doen?

Als toekomstig zorgprofessional leer je het meeste in de praktijk. Het is dé manier om erachter te komen waar je talenten liggen. Dat geldt trouwens net zo goed voor een facilitair medewerker, ICT’er of communicatieadviseur. Ook jou hebben we nodig binnen de zorg. Alliade biedt verschillende stagemogelijkheden binnen de organisatie en bij haar zorgonderdelen. Neem contact op met het stagebureau of vul direct onderstaand stagesollicitatieformulier in.

Stageplaatsen
Studenten die in de richting Zorg, Welzijn of Sport & Bewegen een beroepsopleidende leerweg (BOL) of praktijkroute volgen op mbo-niveau, hbo, of academisch niveau zijn welkom. Het is ook mogelijk om stage te lopen bij de (para)medische diensten of bij de ondersteunende diensten (bijvoorbeeld Facilitaire Dienstverlening, P&O, Communicatie of de Financiële Administratie).

Samenwerken
De onderwijsinstellingen waarmee we samenwerken zijn o.a. ROC Friese Poort, Friesland College, Drenthe College, NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hanzehogeschool Groningen. 

Meer informatie
Wil je weten wat jouw stagemogelijkheden bij Wil zijn? Wij komen graag met je in contact. Mail ons jouw vraag via stagebureau@alliade.nl of neem telefonisch contact op met ons:

Tineke Huizinga       06 - 21 32 44 15 
Rieneke Bekkema   06 - 20 76 95 47
Janneke Fennema   06 - 53 55 41 99

Direct solliciteren
Ben je enthousiast? Stuur ons dan direct jouw sollicitatie voor een stageplek. Klik op de onderstaande knop en vul het sollicitatieformulier in op de website van Zorggroep Alliade, waarvan Wil een zorgonderdeel is.